FANDOM


  • Стари vs. Нови медиумиGo to Стари vs. Нови медиуми
  • АнкетиGo to Анкети
  • Go to Медиуми. Функцција на медиумите
Funny communication skills-2

Funny communication skills-2

За „Медиуми и комуникации“ WikiEdit

Информативна страница за предметот Медиуми и Комуникации на ФИНКИ. Колаборација помеѓу студенти, збир на знаење и материјали за полесно совладување на предметот. Секој кој има желба да го изучува овој предмет е во план да го запише, веќе го запишал или едноставно сака да помогне може да придонесе за развој на вики-страницата. Помош и придонес за да се подобри и надгради страницата е прифатена со раце широко отворени.